Varmeslanger – lim

Varmeslanger til anvendes i klæbeteknologien

Vores meget fleksible varmeslanger transporterer pålideligt klæbemidler eller andre termoplastprodukter inden for bestemte temperaturområder fra et punkt til et andet. Vi udvikler og producerer kundespecifikke løsninger afhængigt af om installation er indendørs eller udendørs.

Standard ”Hot-Melt” Varmeslanger

Transport af materialer inden for bestemte temperaturområder under højt tryk og ved høje temperaturer – Uanset om de skal bruges i forbindelse med håndpåføring, industrirobotter; i bilindustrien eller på en anden automation opgave er vi klar til at hjælpe dig. Vores varmeslanger kan anvendes indendørs eller udendørs med vejrbestandig yderkappe. Varmeslangerne kan produceres med eller uden udskiftelig inderslange.

Vores varmeslanger er kompatible med verdens førende producenters systemer, hvilket sikrer en problemfri produktionsproces og sikre nem udskiftning.

DATABLAD

Stænktæt ”Hot-Melt” varmeslange

Den stænktætte ”Hot-Melt” varmeslange er støvtæt og beskyttet mod vandstråler fra en hver vinkel. Både varmeslangens ydre beklædning og dens endehætter er beskytter med en glat, vaskbar silikone.

Varmeslange ”Hot-Melt” med integreret varmepistol

Denne varmeslange er med integreret varmepistol som optimerer påføring at klæbestoppet i perler eller som spray applikation selv over længere afstande. Varmeslangens opbygning med stålbelagt kerne og de slagfaste endehætter sikrer en problemfri drift over lange perioder.

Varmeslange ”Hot-Melt” 

med udskiftelig inderslange

Vores special udviklet varmeslange til transport af klæbemidler eller andre termoplastiske produkter – hvor der er mulighed for at udskifte inderslangen. Denne løsning bevirker at investeringen gøres mere økonomisk, da eventuelle driftstop afkortes og det kun er inderslangen der skal skiftes i tilfælde af størknet klæbemiddel. Du skal blot demontere den defekte inderslange, montere en ny og herefter kan produktionen fortsætte.

Denne varmelange med udskiftelig inderslange er særligt velegnet til i forbindelse med polyuretan harpiks (PUR).

DATABLAD

Varmeslanger i automationsindustrien

Specielt udviklet til brug sammen med industrirobotter, f.eks. i bilindustrien, er varmeslangen særdeles fleksibel og i stand til at modstå store belastninger som følge af dynamiske robotbevægelser. Vores varmeslange til industrirobotter er udstyret med en specielt stærkt vandtæt ydrekappe og et specielt element til beskyttelse af den interne temperatursensor.

DATABLAD

 

Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data

Kontakt os
Vi er kun
et opkald væk

Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data

Kontakt os
Vi er kun et opkald væk

 

Lund & Sørensen A/S
Maserativej 4 . 7100 Vejle . DENMARK
Tel. +45 75 85 78 22 . Fax +45 75 85 75 35
CVR nr.: 25 64 75 99

 

 

 

 

Lund & Sørensen A/S
Maserativej 4 . 7100 Vejle . DENMARK
Tel. +45 75 85 78 22 . Fax +45 75 85 75 35
CVR nr.: 25 64 75 99

 

 

 

VIL DU VIDE MERE OM VORES PRODUKTER?

 

Tilmeld dig vores infobrev og bliv opdateret på vores produkter

og få nyheder, viden, gode råd og vejledning. 

Du er nu tilmeld, mange tak