Kompetencer

Vi nøjes ikke med at sige, vi er innovative

 

Hos Lund & Sørensen er vi ikke bare en leverandør – vi er også udviklere
Fordi vores kunder er unikke, kræver de unikke løsninger, der lige netop er beregnet til at klare de udfordringer, deres branche står overfor.

Ud over at vi konstant arbejder med at videreudvikle vores eksisterende produkter, har vi vores egen udviklingsafdeling. Her designer og tester vi nye produkter og løsninger, så vi kan tilpasse os de krav, vores kunder får i fremtiden.

Processer

 

Et projekt vil typisk gennemgå følgende processer i hovedtræk

Vores målsætning er, at levere produktløsninger af høj kvalitet, men også at skabe langvarige relationer med både kunder og leverandører. Som systemhus udnytter vi dagligt den tværfaglighed, vi har opbygget gennem årtiers specialisering i alle aspekter inden for opvarmning i industrien samt køletekniske løsninger. Vores tværfaglighed skaber præcis den dynamik.

Totalløsninger

 

Med Lund & Sørensen A/S som samarbejdspartner, kan du koncentrere dig om din forretning, mens vi løser opgaven – det sparer dig for både tid og besvær

Vi har gjort det til vores speciale at udvikle individuelle totalløsninger, hvor vi sammensætter og tilpasser de bedste komponenter til den aktuelle opgave.
Vi tager hånd om dit projekt fra a til z. Du skal med andre ord ikke først købe varmelegeme, temperaturfølere og styringsautomatik hos tre forskellige leverandører – og derefter håbe på, at de fungerer, når de bliver sat sammen.

Du kan nøjes med at ringe ét sted. Og samtidig kan du være sikker på, at du får den løsning, der matcher netop dine krav og behov.

Rådgivning

 

Hos Lund & Sørensen har vi tradition for stabile og langvarige kunderelationer. Måske fordi vi ikke lader vores kunder i stikken halvvejs.

Når du handler med os, investerer du ikke alene i en komponent eller et produkt. Du får din egen rådgiver med i købet. Alle vores kunder bliver tilknyttet en fast kontaktperson med særlig indsigt i netop deres branche, så de er sikret kompetent, personlig sparring og rådgivning undervejs i projektet.

Jo før vi inddrages, jo mere kan vi bidrage med. Er vi med helt fra begyndelsen af konstruktionsfasen, kan vi tidligt i processen foreslå alternative løsninger, der giver dig endnu større udbytte. Det kunne for eksempel være færre omkostninger, længere levetid, øget funktionalitet, lettere montage eller enklere drift og vedligehold.

Rådgiveren står naturligvis også til rådighed, efter opgaven er løst. For vi betragter det som vores ansvar at give dig al den hjælp og vejledning, du har brug for. Det betaler sig – både for dig og for os.

Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data

Kontakt os
Vi er kun
et opkald væk

Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data

Kontakt os
Vi er kun et opkald væk

 

Lund & Sørensen A/S
Maserativej 4 . 7100 Vejle . DENMARK
Tel. +45 75 85 78 22 . Fax +45 75 85 75 35
CVR nr.: 25 64 75 99

 

 

Henrik K. Hansen

Henrik K. Hansen

Area Sales Manager

D: 76 41 61 33
M: 40 28 87 42
hkh@ls-elvarme.dk

Lars Rask

Lars Rask

Area Sales Manager

D: 40 51 25 00
lr@ls-elvarme.dk

Flemming Thøgersen

Flemming Thøgersen

Area Sales Manager

D: 61 61 46 00
flth@ls-elvarme.dk

 

 

Lund & Sørensen A/S
Maserativej 4 . 7100 Vejle . DENMARK
Tel. +45 75 85 78 22 . Fax +45 75 85 75 35
CVR nr.: 25 64 75 99

 

 

 

VIL DU VIDE MERE OM VORES PRODUKTER?

 

Tilmeld dig vores infobrev og bliv opdateret på vores produkter

og få nyheder, viden, gode råd og vejledning. 

Du er nu tilmeld, mange tak